DESPRE NOI

Clinica de Implantologie, Chirurgie Dento-Alveolara si Medicina Dentara Dr. Gheorghe Sorin

CLINICA DE IMPLANTOLOGIE, CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA SI MEDICINA DENTARA DENTIMPLANT SPLAI

Clinica de Implantologie, Chirurgie Dento-Alveolara si Medicina Dentara Dr. Gheorghe Sorin – ofera servicii stomatologice la cele mai inalte standarde, avand la baza cele mai noi concepte in domeniu pornind de la dotarea cu aparatura ultra moderna,cu materiale de calitate, tehnici chirurgicale actuale si terminand cu pregatirea de varf a medicilor.

Suntem una dintre clinicile importante de pe piata furnizorilor de servicii medicale stomatologice si dorim in permanenta sa ridicam standardele serviciilor oferite pacientilor nostri prin calitate, profesionalism, onestitate, flexibilitate, preturi accesibile.

In Clinica noastra este esentiala pregatirea medicilor care se obtine in cei 6 ani de facultate, prin prin promovarea unui examen de rezidentiat, pentru a urma 3 sau 5 ani de specializare si in final un examen de specialist, toate acestea fiind dublate de o practica intensa in domeniu.

Pentru a putea garanta succesul serviciilor oferite, echipa noastra este formata numai din medici specialisti si medici primari, acestia fiind capabili sa efectueze interventii stomatoligice si chirurgicale complexe cu rezultate excelente, urmate de o perioada scurta de recuperare a pacientilor.

Coordonarea activitatii echipei este asigurata de medicul dr. Gheorghe Sorin, absolvent al UMF CAROL DAVILA BUCURESTI, cu dubla specializare, fiind medic primar stomatolog, medic specialist chirurgie dento alveolara si competenta in implantologia orala, avand 15 ani de experienta practica si de pregatire continua in domeniu.